Rekommenderat spelbolag januari

Vissa spelbolag sticker ut mer än andra. En del spelbolag väljer att aktivt erbjuda sina kunder odds bonusar och kontinuerliga kampanjer, vilket vi självklart gillar här på sajten. Vi väljer därför att rekommendera ett specifikt spelbolag, som vi anser ha varit bland de bästa på marknaden under årets första månad.

Rekommenderad odds bonus och spelbolag januari

Månadens spelbolag är: ROYAL PANDA!

Vi väljer att fortsatt rekommendera spelbolaget Royal Panda. Det är tydligt att de har stora ambitioner och att de kommer satsa stort under kommande år. Detta beror främst på att LeoVegas, som är ett ledande spelbolag på marknaden, har köpt upp spelbolaget. De kommer göra en nysatsning på den svenska marknaden, och med tanke på vad LeoVegas åstadkommit under åren, så är vi inte ett dugg oroliga för att Royal Panda kommer gå i deras fotspår.

Royal Panda erbjuder sina kunder en härlig odds bonus, som kan appliceras direkt när du skapar ditt konto. Du behöver göra en insättning för att erhålla bonusen, varpå de matchar insättningen med 100 %. Totalt kan du ta del av ett bonusbelopp som uppgår till 1 000 kr och du kan således spela för totalt 2 000 kr. Det är en bra boost i spelkassan från start, som förhoppningsvis kan ge dig desto högre avkastning på sikt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 kr gratis spel VisitReview

Omsättningskrav, regler och villkor

För att kunna ta ut dina vinstpengar så behöver bonusbeloppet först omsättas tio gånger. Det är ett krav som spelbolaget ställer för att ge ut denna bonus. Inget ovanligt i det, utan det är något som samtliga spelbolag gör med alla deras bonusar. Ingenting kommer gratis, men med lite tålamod kan man snabbt omsätta detta belopp.

Du behöver ingen bonuskod för att aktivera bonusen. Du klickar själv i om du vill aktivera bonusen eller ej. Det är självklart inget tvång – vill du spela för endast egna pengar är det fritt fram för det.

  • Royal Panda ger dig 100 % upp till 1 000 kr
  • Sätt in 1 000 kr – få 2 000 kr att spela för
  • Bonusbeloppet måste omsättas 10x
  • Alla spel måste uppgå till minst 1.80 i odds

Detta är självklart inte det enda spelbolaget som gjort bra ifrån sig på sistone. Kika på vår totala sammanställningar över odds bonus och spelbolag.