Vinn 1 miljon kr på Fantasy Premier League

Fantasy Sport är något som blivit allt mer populärt de senaste åren. Inte minst när det kommer till engelska Premier League där tusentals svenskar varje år försöker sätta ihop sina drömlag och kamma hem poäng i Fantasy. Kanske vill du ta ditt Fantasy-nöje på Premier League till en ny nivå? Nu kan du delta i spelbolaget Bethards Fantasy-tävling där det är hela en miljon kronor i prispotten.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 500 kr extra Visit

Har du inte spelat hos Bethard tidigare finns det dessutom en fantastisk välkomstbonus att utnyttja. Om du gör en insättning på upp till 1 000 kr kommer de dubbla din insättning. Regler och villkor tillämpas, vi rekommenderar att du läser på vår recension om bethard och dess odds bonus samt spelerbjudande i övrigt.

Delta i Fantasy PL med prispengar

Bethard har tre olika tävlingar för Fantasy Premier League. Två av dem är helt gratis att delta i och du har i dessa möjlighet att vara med och tävla om 100 000 kr respektive 10 000 kr. Det som gäller är såklart att du ska lyckas få så många poäng som möjligt. Oavsett om du spelar mot dina kompisar eller är en ensamvarg kan det vara intressant att krydda ditt Fantasy-äventyr med möjligheten att vinna extra prispengar.

Om du vill vara med och tävla om Bethards 1 000 000 kr behöver du dock betala en buy in på 22 € för att delta. Då kommer du vara med i tävlingen där de 200 bästa spelarna får prispengar att dela på. Varje månad får dessutom fem spelare priser i form av ”Manager of the month” under totalt nio månader.

Vill du läsa mer om dessa tävlingar klickar du dig in på ”Kampanjer” på Bethards sida.