Få en Premier League-halsduk från comeon!

Erhåll en Premier League-halsduk hos comeon! Spelbolaget ger alla fotbolls- och Premier League-älskare en möjlighet att ta del av en halsduk, samt en grym odds bonus!

Erhåll en Premier League-halsduk hos comeon!

Comeon har gjort det igen. I vanlig ordning erbjuder de sina nya kunder riktigt härliga produkter vid den första insättningen. Denna gången får du en Premier League-halsduk och en grym odds bonus direkt när du skapar ett konto och sätter in pengar. Det räcker med att du sätter in 100 kr, så får du hela 500 kr att spela för plus en halsduk. Det råder vintertider och det vore väl inte mer lämpligt än att få din favorithalsduk hemskickad till dig?

Spelbolaget är väldigt fyndiga med dessa kampanjer, som lockar många nya kunder. Det är positivt, då det är ett spelbolag som står bakom ett otroligt stort utbud, bra odds och god service. Spelbolaget är med och konkurrerar med de allra största jättarna på marknaden och kommer med all sannolikhet förbli kvar även efter regleringen.

Odds bonus hos comeon!

Välkomsterbjudandet hos Comeon ger dig alltså inte bara en bra procentuell ökning på din första insättning, utan de delar även ut gåvor till sina nya spelare. Det kan ibland handla om att man kan få en pizza hemlevererad, eller 1 kg godis som det tidigare varit. Den här gången är det en halsduk, och det specifika erbjudandet kan säkerligen komma att ändras framöver. Marknadsföringen är fyndig och skapar en god tilltro till spelbolaget.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos comeon!
  • Sätt in 100 kr
  • Du får 500 kr att spela för
  • En Premier League-halsduk skickas hem till din adress