Fotboll: Pengarna tillbaka vid 0-0

Less på tråkiga 0-0 matcher som inte bara gör dig uttråkad utan kanske även leder till att du förlorar ett placerat spel? De flesta av oss har varit där. Därför är kan det vara bra att söka efter spelbolag som erbjuder pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0. Spelbolaget Betser är ett av de bolag som tillhandahåller en sådan möjlighet. I denna nyhet går vi igenom hur det fungerar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 10 € gratis spel Visit

Vi börjar dock med att spana in Betsers välkomsterbjudande för odds och betting. Betser har en tämligen unik oddsbonus som du får utnyttja när du skapar ett konto för första gången. Om du gör en insättning och lägger ett spel på minst 20 euro får du 10 euro extra krediterade till ditt konto. Detta är gratispengar som man inte behöver omsätta eller dylikt. Med andra ord skulle du kunna ta ut pengarna direkt när du får dem. I praktiken innebär det alltså att du kan lägga ett spel för 20 € men endast riskera att förlora 10 €.

Få pengarna tillbaka vid en tråkmatch

Erbjudandet om att få möjligheten att få tillbaka pengarna vid en 0-0 match gäller på spel som lagts på 1X2 spel på en match från någon av följande ligor: Premier League, Allsvenskan, norska Elitserien och finska ligan. Erbjudandet gäller emellertid endast på ditt första spel hos Betser och maximal insats som återbetalas som ett free bet är 20 euro. Om du exempelvis skulle lägga 30 € kommer du alltså endast få tillbaka 20 € om matchen slutar 0-0. Observera att endast singelspel är möjliga och den lägsta insatsen ditt första spel måste ha är 10 euro.

I övrigt tillämpas ett antal villkor av mer ”naturlig” karaktär. Exempelvis som att man endast har möjlighet att utnyttja detta erbjudande en gång per IP-adress. Läs mer om vilka regler och villkor som tillämpas på Betsers sida. Du hittar den aktuella kampanjen under just Kampanjer uppe i menyn på deras hemsida.