Östersund – Malmö: Odds & speltips

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det återigen dags för Allsvenskan. Den 15 september 18:00 beger sig Malmö till Östersund för en på pappret svår bortamatch. Frågan är dock om inte Malmö helt enkelt är för starka för Östersund? Det tror vi. Vi  har tittat till odds och filat på ett speltips inför matchen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 400 % upp till 400 kr Visit

Malmö är inne i en riktigt bra period och raka segern ger nu 2.40 i odds hos ComeOn. I vår mening är detta något för högt sett till formen respektive lag har. Östersund har sett ganska loja ut efter Saman Ghoddos flytt samtidigt som Malmö radar upp segrar. Skåningarna behöver en trepoängare här för att ta sig in i toppstriden om europaplatserna på allvar och sett till lagets kapacitet tycker vi man absolut har bra chans.

Ett nytt Malmö under Rösler

På de åtta allsvenska matcherna efter sommaruppehållet har Malmö nu sju segrar och en oavgjord match. Man kan verkligen konstatera att tränarbytet fått önskad effekt. Lägg därtill att laget lyckades kvalificera sig för Europa League och att det enda poängtappet, 1-1 mot just Östersund, ändå får sägas var ganska orättvist sett till hur den matchbilden såg ut.

Flera av matcherna för Malmö har förvisso varit mot något sämre lag, men trenden talar sitt tydliga språk. Guldracet lär vara kört men man har helt klart chansen på en europaplats vilket är lagets uttalade mål för denna säsongen.

Östersund hade en riktigt bra period efter sommaruppehållet men efter att lagets viktigaste spelare Ghoddos lämnade för franska Amiens har det sett mindre bra ut. Laget har nu tre raka förluster och med ett något sämre självförtroende lär man få det svårt mot Malmö. Man ska komma ihåg att Malmö var ganska mycket bättre i det senaste mötet och sedan dess har lagets utveckling varit enkom positiv. Detsamma kan man dessvärre inte säga om Östersund.