Optibet: Flera riskfria spel veckovis

Spelar du ofta på de europeiska fotbollsligorna? Spelar du även till och från s.k. flervalskuponger med tre matcher eller fler? Om så är fallet kan det vara värt att spana in vad spelbolaget Optibet nu har att erbjuda. Om du spelar för minst 100 € enligt de villkor som redogörs för nedan får du nämligen 5 riskfria spel á 5 € varje vecka du uppfyller reglerna. Läs mer om detta längre ned i artikeln.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 500 kr Visit

Om du är en av de personer som inte redan hittat till Optibet kan du hämta en odds bonus genom en insättningsbonus om 100 % upp till 50 €. Med andra ord kan du omräknat i SEK få en odds bonus på dryga 500 kr just nu. Omsättningsvillkoren för denna bonus är 10x bonus + insättning.

Optibet är ett spelbolag som ägs och drivs av det svenskregistrerade företaget Nordic Leisure AB. De har gått ut med att de har för avsikt att söka licens inför den svenska omregleringen och kan därmed bli ett betting bolag att räkna med för svenskar framöver.

Så funkar det riskfria spelet

Om du spelar multiplar med minst tre matcher för totalt 100 € kommer du alltså få 5 x 5 € riskfria spel. Det totala oddset i din eller dina multiplar behöver uppgå till minst 1.50. Spelen i dina kuponger måste läggas på fotboll från någon av följande ligor:

  • Engelska Premier League
  • Spanska La Liga
  • Tyska Bundesliga
  • Italienska Serie A
  • Franska Ligue 1.

Kampanjen gäller till och med den sista september 2018. Det riskfria spelet du erhåller får placeras till ett högsta odds om 5.00 och får endast användas för singelspel. Fler regler samt villkor tillämpas för denna odds kampanj från Optibet. Du hittar till dessa genom att navigera dig fram till ”Promotions” och klicka dig vidare till Multi Betting Challenge.