Optibet – ny betting bonus hos oss!

Idag lade vi upp en recension för Optibet som erbjuder en ny betting bonus för svenska spelare. Vi har tagit en titt på såväld deras oddsbonus som deras sida, spelutbud, odds och erbjudande på sajten överlag.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 500 kr Visit

Optibet har just nu ett tidsbegränsat erbjudande som sträcker sig till och med början av 2018. Som ny kund kan du nu ta del av en betting bonus om 100 % insättningsbonus upp till 500 kr. Omsättningvillkoren som gäller är att du behöver omsätta bonusbeloppet samt din insättning 10 gånger till ett lägsta odds om 1.80. Det betyder således att du, under förutsättning att du tar del av maximal bonus, behöver omsätta 10 000 kr på odds och betting innan du kan ta ut dina vinstpengar. För att ta del av bonusen behöver du ange bonuskoden SPORTS50 när du registrerar dig.

Optibet har en välutvecklad sida och vi gillar framför allt deras mobilanpassade sida som ger oss som spelare en bra spelupplevelse vid spel via en mobil enhet eller surfplatta. I dagsläget finns Optibet endast på engelska vilket är en liten nackdel, men för de flesta brukar detta inte innebära någon större begränsning. Alla spelvinster är självklart skattefria på Optibet då de har spellicens på Malta likt de flesta andra spelbolag som vänder sig mot svenskar.

Ett svenskt spelbolag på engelska

Optibet är en del av Nordic Leisure-koncernen. Vad säger då detta? Nordic Leisure AB är ett svenskregistrerat aktiebolag som är listat på en av de svenska börserna. Eftersom de är noterade ställs det höga krav på spelbolaget och de lämnar varje kvartal rapporter om den finansiella ställningen som publiceras och blir offentliga för allmänheten. Denna transparens medför en säkerhet för såväl investerare men även oss som spelar hos deras olika spelbolag.

Sammanfattningsvis gillar vi Optibet och rekommenderar dig som vill testa på en ny betting bonus att titta på vad de har att erbjuda.