Olika oddsbonusar – tänk på det här

Det finns idag flera olika sorter av oddsbonusar. För de spelare som varit med i bettingsvängen i flera år är detta säkerligen ingenting nytt. För den som hittat spel på odds som en hobby mer nyligen kan det vara något av en djungel. Olika bonusar fungerar på olika sätt och är du inte påläst innan du registrerar dig och utnyttjar en oddsbonus riskerar man att bli besviken först när det är försent. Vi försöker gå igenom några av de vanligaste oddsbonusarna och vad som kan vara bra att tänka på.

Denna informationsgivning är en stor del av hela syftet med Oddsbonus24.se. Vi vill att våra besökare på ett enkelt sätt ska kunna jämföra olika oddsbonusar och de krav som gäller. Denna artikel är endast ett axplock av all information som finns tillgänglig här på sidan och vi vill uppmuntra till att läsa mer om respektive bonussort och spelbolagens bonusar.

Olika bonusar – vad passar dig?

Helt klart vanligaste oddsbonusen idag är insättningsbonusar. Detta innebär att du behöver göra en första insättning av pengar hos spelbolaget i fråga, som sedan matchar din insättning med en viss procentuell andel. Hur mycket spelbolaget skjuter till skiljer sig från olika bolag. Idag kan man hitta allt mellan 25 % upp till 500 % insättningsbonus.

Vad man särskilt ska tänka på när det kommer till insättningsbonusar är att förstå vilka omsättningskrav som gäller. Kortfattat innebär det sistnämnda att du behöver omsätta ditt erhållna bonusbelopp ett fastställt antal gånger innan du kan göra ett uttag av vinster du vunnit med hjälp av din insättningsbonus.

Utöver insättningsbonusar finns det även riskfria spel samt free bets. Ett riskfritt spel är precis vad det låter som. Du får möjlighet att lägga ditt första spel helt riskfritt där spelbolaget återbetalar din insats om du skulle förlora. Du är sedan fri att göra ett uttag direkt om du så önskar. Free bet innebär istället att du får ett extra gratis spel när du lagt ditt första spel. Likt insättningsbonusar är ofta free bets förenade med omsättningskrav varför det gäller att vara påläst om dessa innan man börjar spela.