Öka på din spelkassa

Med spelkassa menas det totala belopp du har tillgängligt för spel och betting. Detta oavsett vilket konto och spelbolag du har pengarna på. Slå ihop alla belopp och du har din totala spelkassa. För många är det viktigt med en förhållandevis stor spelkassa som tillsammans med ett sunt money management ger dig bra förusättningar för att vinna på betting.

Hur ökar man då på sin spelkassa? Det enkla svaret på denna fråga är att antingen vinna på spel eller göra större insättningar. Men finns det några genvägar? Ja, det gör det faktiskt. Ett alternativ för dig som snabbt vill bygga upp och öka på din spelkassa är att ta del av några av alla de oddsbonusar som erbjuds idag.

Nedan listar vi några av spelbolagens hetaste oddsbonusar just nu. Jämför odds bonus och se om någon verkar passande för dig.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 200 kr gratis spel Visit
5 100 % upp till 1 000 kr Visit
6 100 % upp till 1 500 kr Visit
7 Ingen bonus just nu Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 400 % upp till 400 kr Visit
10 300 % upp till 600 kr Visit

Spelkassans betydelse för ditt spelande

Om du spelar för att vinna i längden på betting krävs det disciplin och att du har en väl underbyggd strategi för din betting. Du bör fastställa hur du ska spela och sedan bestämma en maxinsats för hur mycket av din totala spelkassa du ska lägga på ett spel. Vanligtvis uppgår en sådan maxinsats till runt 5 % av din totala spelkassa.

I syfte att spelandet ska kunna göra lite skilland i plånboken krävs det, om du har en strategi likt den som nämns i stycket ovan, att du har en bra spelkassa som grund. Denna ligger ju till grund för hur stor insats du kan lägga på dina spel, och därmed i förlängningen hur mycket du kan vinna.

Vi vill poängtera att det inte finns något rätt eller fel när det kommer till betting. Alla kan hitta sin egna spelstil men det är viktigt att ha en taktik för hur man ska spela i syfte att kunna bli en vinnande spelare.