Oddskampanj på Man Utd – Tottenham

Premier League har varit igång under en veckas tid och visst är det underbart att världens största liga när det kommer till fotboll återigen har börjat. I veckan som kommer har vi en drömmatch att se fram emot när Tottenham åker till Old Trafford för bortamötet med Manchester United. Just nu har Betfair en oddskampanj där du kan få fina 12.00 i odds på att United vinner. Tror du istället att Tottenham lyckas knipa tre poäng kan du få ett ännu högre odds – nämligen 18.00. Regler och villkor tillämpas enligt nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Denna oddskampanj är ett erbjudande som gäller för nya spelare. Som synes är alltså oddsen 12.00 respektive 18.00 på att något av lagen vinner betydligt högre än marknadsodds. Faktum är att de är flera hundra procent högre. Med anledning av det finns det även begränsningar.

Den maximala insatsen som du kan spela för om du vill få något av dessa odds på ditt spel är 100 kr. Och som nämnt gäller det alltså bara för dig som inte är registrerad spelare hos betfair sedan tidigare. Har du inte det och vill nyttja denna fina oddskampanj anger du kampanjkoden ZFBMEJ när du skapar ditt konto. Vi vill alltså poängtera att detta erbjudande inte gäller för spelare som har ett spelkonto hos betfair sedan tidigare.

Upplagt för en oviss match

Såväl United som Tottenham vann sina inledande matcher i Premier League. United lyckades slå Leicester med 2-1. Samma resultat besegrade Spurs Newcastle med i en match som var något svängig och mycket väl kunde slutat oavgjort.

Allt annat lika hade United givetvis varit ganska stora favoriter sett till att man har hemmaplan i matchen. Det verkar dock inte vara en allt för harmonisk stämning i Unitedlägret. Mourninho har varit ute och klagat i pressen över de uteblivna värvningarna han hade önskat samtidigt som det rapporteras om en schism mellan just Mourinho och lagets storstjärna Pogba.

Inte helt lätt att förutspå hur matchen kommer sluta på förhand. Vi håller dock tummarna för att vi får se en underhållande match.