Oddsboost på sport hos LeoVegas

Har du redan utnyttjat LeoVegas grymma odds bonus, men vill ändå utnyttja grymma kampanjer? Inga problem. Här hittar du än fler kampanjer och erbjudanden hos spelbolaget.

Oddsboost hos LeoVegas

Spelbolaget är ett av de ledande spelbolagen på marknaden och har således ett grymt utbud att erbjuda. inte nog med det, så ger de också sina kunder grymma odds bonusar på vägen. LeoVegas erbjuder kontinuerliga oddsboost, eller förhöjda odds, på mängder av spel. Det vanligaste är att de fokuserar sin oddsboost mot en specifik sport eller liga. Det brukar vanligtvis vara omkring 20 % odds-ökning på ditt spel, vilket kan vara väldigt betydelsefullt.

Detta ger dig en direkt ökning för det odds du har tänkt att placera, som således ökar dina chanser för högre avkastning. Det maximala beloppet brukar vara begränsat och vanligtvis uppgå till 200 kr. Vill du lägga ännu mer, så rekommenderar vi att du placerar 200 kr för att ta del av erbjudandet, varpå du placerar ytterligare ett spel på samma utgång med resterande belopp. Inga ytterligare regler eller omsättningskrav gäller för denna bonustyp (om inget annat anges specifikt för bonusen).

Riskfritt spel hos LeoVegas

För dig som vill ta del av ett riskfritt spel, så finns det tillgängligt. All nödvändig information du behöver om detta finner du genom att klicka här, för att komma vidare till vår recension. Där förklarar vi tydligt alla fördelar med att ta del av denna bonus, samt vilka omsättningskrav, regler och villkor som innefattas av denna bonus. Denna bonustyp är riktigt bra och är starkt rekommenderad av oss på Oddsbonus24.se

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 kr free bet VisitReview