Oddsboost på SHL-slutspelet

Kvartsfinalerna i SHL är i full gång. Under dagen tog såväl Djurgården som Växjö ett starkt grepp om två av semifinalplatserna. Båda lagen har nu 3-1 i matcher mot Linköping respektive Brynäs och mycket ska till för att de inte kniper varsin semifinalplats. Om du gillar hockey och ofta spelar på SHL borde du spana in Unibets kampanj under slutspelet i SHL. Där får du nämligen en oddsboost på matcherna i slutspelet vilket ger dig en vinstboost på hela 20 %.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Kampanjen gäller tillsvidare under hela slutspelet i SHL och är begränsad till svenska spelare fram till finalen. Ett bra sätt att öka dina vinster och gå plus på ditt spelande.

Såhär går du till väga:

Du behöver självklart ett registrerat konto och ha pengar på ditt spelkonto. Du letar sedan upp valfritt spel på en slutspelsmatch och väljer ett spel. Innan du sedan lägger spelet klickar du på ”Bonuserbjudanden” i din kupong och lägger då till din 20 % oddsboost. Detta kommer då leda till att ditt odds ökas med hela 20 %. Du lägger sedan ditt spel och allt är klart.

Observera att denna oddsboost endast gäller för spel upp till 200 kr. Om du lägger en högre insats än så kommer den överstigande delen inte boostas enligt ovan.

Unibets kampanj gäller endast för spel innan matchstart. Du kan således inte använda det om du lägger ett live spel på en SHL-match.