Oddsbonusar med låga omsättningskrav

Tillsammans med det bonusbelopp som erbjuder är det viktigaste när du väljer bland nya oddsbonusar vilka omsättningskrav som gäller. Som spelare på jakt efter nya oddsbonusar bör du alltid sträva efter att hitta oddsbonusar med så låga omsättningskrav som möjligt.

I denna artikel går vi igenom och listar några av de spelbolag som har lägst omsättningskrav för deras erbjudna bonusar. Se vår topplista över spelbolag med fina oddsbonusar och villkor nedan:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Bra odds & utbud Visit
2 Ingen bonus just nu Visit
3 Ingen bonus för tillfället Visit
4 100 % boost upp till 5000 kr Visit
5 100 kr utan omsättningskrav Visit
6 200 kr free bet Visit
7 100 % upp till 500 kr Visit
8 100 % upp till 250 kr Visit
9 50 kr free bet Visit
10 200 % upp till 2 000 kr Visit

Gemensamt för alla bonusar ovan är att de har tillfredsställande villkor när det kommer till omsättningskrav och även lägsta odds.

Därför är det viktigt med bra omsättningskrav

Den största utmaningen efter att man utnyttjat är en oddsbonus är att lyckas spela igenom dess omsättningsvillkor innan du kan ta ut pengarna. Spelbolagen vill självklart inte att du bara ska kunna ta en bonus och sedan ta ut pengarna direkt, och av den anledningen har i princip alla bonusar dessa krav. För att klara av att spela igenom kraven krävs ofta att du har disciplin, annars riskerar du att ganska snabbt förlora pengarna. Se till att alltid göra noggranna analyser innan du lägger spel och gör inga så kallade impulsspel.

Det är dock inte endast antalet gånger en bonus måste omsättas du behöver ha koll på. För att undvika att omsättningskraven klaras av genom att spela på storfavoriter med mycket låga odds har spelbolagen infört så kallade lägsta odds. Detta innebär att om du spelar på spel till ett lägre odds än kraven gör gällande så kommer dessa inte räknas mot omsättningskraven. Med anledning av det är kraven om lägsta odds minst lika viktigt att ha koll på som hur många gånger oddsbonusar behöver omsättas.

Generellt finns det möjlighet att spela på matcher såväl innan match som live. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi dock att du läser igenom bonusvillkoren innan du börjar spela.