Oddsbonusar med låga omsättningskrav

Tillsammans med det bonusbelopp som erbjuder är det viktigaste när du väljer bland nya oddsbonusar vilka omsättningskrav som gäller. Som spelare på jakt efter nya oddsbonusar bör du alltid sträva efter att hitta oddsbonusar med så låga omsättningskrav som möjligt.

I denna artikel går vi igenom och listar några av de spelbolag som har lägst omsättningskrav för deras erbjudna bonusar. Se vår topplista över spelbolag med fina oddsbonusar och villkor nedan:

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 Bra odds & utbud

Recension Ingen bonus Hämta
2 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
3 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
4 100 % boost upp till 5000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 5 000 kr oddsboost Hämta
5 100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Recension 100 % upp till 100 kr Hämta
6 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet Hämta
7 100 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 2.00
Recension 500 kr insättningsbonus Hämta
8 100 % upp till 250 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Recension 250 kr insättningsbonus Hämta
9 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav Hämta
10 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta

Gemensamt för alla bonusar ovan är att de har tillfredsställande villkor när det kommer till omsättningskrav och även lägsta odds.

Därför är det viktigt med bra omsättningskrav

Den största utmaningen efter att man utnyttjat är en oddsbonus är att lyckas spela igenom dess omsättningsvillkor innan du kan ta ut pengarna. Spelbolagen vill självklart inte att du bara ska kunna ta en bonus och sedan ta ut pengarna direkt, och av den anledningen har i princip alla bonusar dessa krav. För att klara av att spela igenom kraven krävs ofta att du har disciplin, annars riskerar du att ganska snabbt förlora pengarna. Se till att alltid göra noggranna analyser innan du lägger spel och gör inga så kallade impulsspel.

Det är dock inte endast antalet gånger en bonus måste omsättas du behöver ha koll på. För att undvika att omsättningskraven klaras av genom att spela på storfavoriter med mycket låga odds har spelbolagen infört så kallade lägsta odds. Detta innebär att om du spelar på spel till ett lägre odds än kraven gör gällande så kommer dessa inte räknas mot omsättningskraven. Med anledning av det är kraven om lägsta odds minst lika viktigt att ha koll på som hur många gånger oddsbonusar behöver omsättas.

Generellt finns det möjlighet att spela på matcher såväl innan match som live. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi dock att du läser igenom bonusvillkoren innan du börjar spela.