Oddsbonusar inför allsvenska slutspurten

På oddsbonus24.se har vi som ambition att vara den bästa sidan när det kommer till oddsbonusar och heta erbjudanden från de främsta spelbolagen. Vi har regelbundna genomgångar av nya spelbolag och odds sidor samtidigt som vi försöker ge våra besökare uppdateringar i hur den svenska spelmarknaden förändrar sig. Och sist men inte minst – vi vill alltid guida våra besökare till att kunna hitta de mest fördelaktiga oddsbonusarna som finns där ute idag.

Efter helgens matcher från den 29:e omgången i Allsvenskan återstår det nu snart bara en match för samtliga lag i serien. Och vilken avslutning vi går emot. Nedan har vi listat några av de bästa oddsbonusarna iför den allsvenska slutspurten 2018.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 1 500 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 2 100 kr Visit
5 300 % upp till 600 kr Visit
6 100 % upp till 2 500 kr Visit
7 Ingen bonus för tillfället Visit
8 400 % upp till 400 kr Visit
9 250 kr riskfritt spel Visit
10 100 % upp till 1 000 kr Visit

Spelbolagens oddsbonusar är många och det gäller att göra lite research och efterforskning för att hitta en odds bonus som passar just dina önskemål bäst. Hos oss kan du läsa recensioner om alla spelbolag och deras oddsbonusar som framgår av ovanstående lista.

Guldstriden lever in i det sista

Länge har man trott att den allsvenska striden om SM-guldet mer eller mindre varit avgjord. I teorin har det såklart hela tiden varit möjligt att AIK skulle kunna tappa sin stora serieledning, men ett tag var man så långt före att det i praktiken kändes omöjligt. Laget står nu inför ett helt klart bra läge inför den sista matchen, men det kunde varit betydligt bättre.

I den sista matchen åker AIK ner till bortamöte med Kalmar. En poäng räcker för att man ska ta hem SM-guldet. Mycket ska såklart därför till för att man inte skulle klara av det. Men visst finns det en chans eller risk för att det ingen tror kommer hända faktiskt sker. Om AIK skulle förlora mot Kalmar krävs det samtidigt att Norrköping bortaslår Häcken på Bravida Arena. Det är således inte mycket som talar för att Norrköping ska lyckas gå om, men möjligheten finns alltjämt där.