Oddsbonusar för fotboll

Fotboll är världens största sport och idag erbjuder i princip alla spelbolag odds på de flesta av världens alla olika ligor och turneringar. Vilka spelbolag har då bäst odds på fotboll och erbjuder samtidigt bra oddsbonusar? Vi redovisar vilka spelbolag vi anser vara bäst om man beaktar såväl oddsutbud, hur bra odds som erbjuds och oddsbonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu Visit
2 400 % upp till 400 kr Visit
3 300 % upp till 600 kr Visit
4 25 % upp till 2 000 kr Visit
5 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit
6 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
7 Upp till 500 kr extra Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 100 % upp till 1 200 kr Visit
10 200 % upp till 2 000 kr Visit

Vanliga spel på fotboll

Då fotboll är den största sporten internationellt såväl som i Sverige är det kanske inte konstigt att spelbolagen har mängder av alternativ för spel på fotboll. Den vanligaste spelformen är fortfarande 1X2 vilket som de flesta vet innebär att du spelar på vilket lag som kommer vinna matchen. Idag finns det dock många andra alternativ som exempelvis så kallade handicap spel vilket innebär att du spelar på att ett lag ska vinna, alternativ inte förlora mer, med ett visst antal mål. Handicapspel finns numera även för andra spel så som exempelvis antal hörnor och antal mål i matchen.

Något som vidare växt sig otroligt stort de senaste åren är livebetting. Detta innebär att du spelar på matchen i realtid vilket i många fall är enklare än att spela innan matchen då du har möjlighet att se hur matchen utvecklas innan du placerar ditt spel. Faktum är att det är fastställt att det är enklare att vinna när man spelar live än pre game, vilket framgår av spelbolagens finansiella siffror där de har lägre marginaler på livebetting än spel som placerar innan matchstart.

För dig som älskar fotboll och dessutom gillar vadslagning och odds finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan spela på. Vad som kan vara bra att tänka på är att du jämför oddsen de olika spelbolagen erbjuder på just det spelalternativ du har för avsikt att spela på innan du lägger ditt spel. Ofta finns det stora skillnader mellan spelbolagen och för att kunna bli en vinnande spelare i längden är det nödvändigt att du spelar till de högsta oddsen som erbjuds.