Oddsbonusar för den försiktige spelaren

När man pratar om oddsbonusar är det första många tänker på den sortens odds bonus som benämns insättningsbonusar. Detta är den klart vanligaste oddsformen idag varför detta inte är särskilt konstigt. Dessa oddsbonusar lämpar sig väl för spelare som vill öka på sin spelkassa. Nackdelen är dock att man behöver göra en egen insättning av pengar och således riskera att förlora dessa.

Finns det oddsbonusar som passar den mer försiktige spelaren? Svaret är ja. Om man inte vill riskera att förlora egna pengar ska man leta efter oddsbonusar som benämns riskfritt spel. Med en sådan odds bonus kan man spela helt riskfritt på sitt första spel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 100 kr riskfritt spel Visit
3 450 kr riskfritt spel Visit

Med ett riskfritt spel behöver du visserligen göra en första insättning och spela för denna. Det fina med denna bonus är dock att man får pengarna återbetalda om ditt första vad går förlorat. Kortfattat innebär det därmed att du kan lägga ett spel utan någon risk att förlora pengarna.

Vad tjänar spelbolag på riskfritt spel?

Eftersom man inte riskerar att förlora några pengar på ett riskfritt spel kan man fråga sig varför spelbolagen väljer att erbjuda riskfritt spel. Svaret på denna fråga är dock enkel. Deras förhoppning är såklart att man ska fortsätta spela även efter att man fått insatsen från sitt första spel återbetalad.

Vissa väljer att fortsätta spela, men det är alltså absolut inget krav. Det är fullt möjligt att direkt göra ett uttag när du fått tillbaka pengarna under förutsättning att det är ett riskfritt spel. Detta är något man alltid ska komma ihåg och även om det kan locka att fortsätta spela bör man verkligen ta sig en funderare. Var det verkligen avsikten när man valde att signa upp och ta del av det riskfria spelet? Det är lätt att lockas att spela mer än man tänkt och det är alltid bra att tänka till en extra gång innan man fortsätter spela.