Oddsbonusar med bäst omsättningskrav

I denna lista hittar du Sveriges bästa oddsbonusar med lägsta möjliga omsättningskrav. Vi har sammanställt insättningsbonusar för betting och odds där omsättningsvillkoren är som mest fördelaktiga.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
2 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
3 Upp till 2 000 kr free bet
Inga omsättningskrav
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 000 kr free bet Hämta
4 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
5 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
6 100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr insättningsbonus Hämta
7 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
8

Recension Hämta
9 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta
10 300 % upp till 600 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 300 % insättningsbonus Hämta

Ovan listas endast oddsbonusar som har ett omsättningskrav understigande 10x bonus. Idag finns det tiotals spelbolag och bettingsidor som har omsättningsvillkor som överstiger tio gånger ända upp till 20 gånger bonusbeloppet. Då förstår man snabbt att omsättningskrav som understiger tiotalet gånger är ganska fördelaktigt jämfört med många konkurrenters välkomsterbjudanden.

I sammanställningen ovan har vi bortsett från riskfria spel och endast utgått från insättningsbonusar. Om du vill läsa mer om sportbonusar i form av riskfritt spel kan du läsa mer om detta på vår undersida för denna bonusform. Navigera dig till riskfritt spel i menyn för att hitta denna sortens bästa oddsbonusar.

Vikten av låga omsättningskrav

När man utnyttjar oddsbonusar gör man det givetvis i syfte att i slutändan vinna pengar. En insättningsbonus ger dig ett högre belopp att börja spela med – något som kan öka chanserna att göra ett större uttag än din ursprungliga insättning om du spelar väl. Då är det en självklarhet att så låga omsättningskrav som möjligt gör det enklare att spela sig igenom villkoren och slutligen ta ut en summa pengar.

Idag finns det alltså flera bettingsidor med insättningsbonusar som har upp emot 20x bonus i omsättningskrav. Det säger sig självt att det då blir svårare att lyckas klara av kraven än om kraven är exempelvis 6x bonus, något som spelbolaget Rizk erbjuder. Du behöver helt enkelt inte omsätta lika mycket pengar innan du har möjlighet att göra ett uttag.

Slutligen ska man även kika på det så kallade lägsta oddset i kombination till omsättningskravet. Här gäller detsamma som för hur många gånger oddsbonusar behöver omsättas. Nämligen att ju lägre det lägsta oddset är desto bättre. Det är svårare att omsätta en bonus till ett högre odds än ett lägre odds.