Oddsbonusar – är det alltid bra?

Det har blivit allt mer vanligt att spelare söker efter bra och höga oddsbonusar. En fråga man bör ställa sig är om det alltid är bra med oddsbonusar och olika sorters erbjudanden från spelbolagen? Om man utnyttjar olika oddsbonusar gör man det såklart för att i slutändan försöka vinna mer pengar. Och det är förstås rimligt, men det gäller att vara vaksam när man är på jakt efter en ny oddsbonus.

Inte sällan missar spelare vilka väsentliga krav som gäller för de olika oddsbonusarna. Det är mycket viktigt att man förstår detta innan man väljer att registrera sig och spela med en oddsbonus. Något som är positivt är att Sveriges spelmarknad omregleras från och med nästa år vilket innebär att spelbolagens marknadsföring kommer behöva vara tydligare med vilka villkor som gäller. Här hos oss försöker vi alltid vara så tydliga som möjligt, men förhoppningsvis kommer vi kunna vara ännu tydligare framöver.

Tips för att hitta i oddsbonusar-djungeln

En djungel var det. Ja, det skulle man kunna kalla det just nu. Det finns mängder med olika oddsbonusar att välja på och det kan vara svårt för den som inte är jätteinsatt att veta vilken eller vilka oddsbonusar man ska välja. Riskfritt spel, insättningsbonusar och free bets är bara några av alla benämningar på bonusar som nya odds sidor kan erbjuda.

Det gäller att läsa på om vad de olika bonuserbjudandena innebär. Dels behöver man förstå själva bonusformen och i andra hand, minst lika viktigt, måste man förstå vilka villkor och omsättningskrav som är förknippade med respektive odds bonus. Det är absolut mer regel än undantag att omsättningskrav tillämpas på bonusar vilket innebär att din bonus måste omsättas ett antal gånger innan du får möjligheten att kunna ta ut pengarna.

Sammanfattningsvis är det alltså av stor vikt att du gör lite research och läser på om alla villkor. Du kan med fördel hitta en hel del information här på vår sida, men man bör även läsa om villkoren på respektive spelbolags hemsida innan man börjar lira.