Odds: Zlatan att vinna interna skytteligan i LA

I helgen stod det klart att Zlatan Ibrahimovic, som tidigare under veckan lämnade Manchester United, går till Los Angeles Galaxy. Det har länge ryktats om att Zlatan skulle avsluta karriären i USA och nu står det alltså klart att så blir fallet. Det ska helt klart bli riktigt kul att följa Los Angeles matcher framöver och kommer Zlatan bara tillbaka till närheten av hans tidigare kapacitet lär han dominera i ligan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Vad tror du oddsmarknaden att Zlatan har för chanser att vinna den interna skytteligan i Los Angeles Galaxy? Föga oväntat är det ganska låga odds på att han vinner skytteligan. Just nu får du 1.50 i odds på Unibet på att Zlatan gör flest mål i LA under säsongen som kommer. Med tanke på att Zlatan kommer vara den stora stjärnan mycket av spelet kommer kretsa kring i kombination med att han lär lägga alla straffar och farliga frisparkar känns det rimligt.

Det enda som talar emot är väl egentligen att det fortfarande känns oklart när Zlatan kommer vara tillbaka i matchform. Enligt ett eget uttalande ska han vara matchklar redan nu, men det lär ha funnits en anledning till att han inte ens suttit på bänken det senaste.

Övriga odds på spelare

Tror du Zlatan misslyckas? Kanske kommer han inte tillbaka från skadan över huvud taget? Det är omöjligt att veta om han faktiskt kommer komma tillbaka i samma slag som han var innan sin allvarliga knäskada. Om du tror att någon annan gör flest mål och vinner skytteligan än Zlatan finns exempelvis nedanstående spelmöjligheter, samtliga odds från Unibet:

  • Ola Kamara – 2.50
  • Romain Alessandrini – 3.00
  • Giovani dos Santos – 5.00
  • Emanuel Boateng – 10.00

Hur det än slutar kan vi konstatera att det kommer bli kul att se Zlatan spela igen och självklart håller vi tummarna för att han lyckas borta i staterna. Frågan är om han kan och vill spela VM i sommar? Om han börjar ösa in mål i MLS lär diskussionen intensifieras.