Odds vinnare Serie A – bästa vinnaroddset på Serie A!

Om knappt en vecka är det dags för italienska Serie A. Väntan har varit lång för oss som gillar fotboll i allmänhet och europeisk fotboll i synnerhet. I helgen drog dock äntligen Premier League igång och detta följs alltså upp med start av Serie A under kommande helg. Vi har i vanlig ordning spanat in hur oddsen ser ut för vilka som vinner den italienska ligan säsongen 2018 / 2019. Föga förvånande är det Juventus som är klara favoriter.

Juventus har stått för hela fotbollsvärldens största transferbomb när man lyckades värva Cristiano Ronaldo från Real Madrid. Även om  portugisen börjar bli till åren håller han fortfarande världsklass och det är bara att lyfta på hatten för denna fina värvning. Lägg till att man dessutom tagit hem Bonucci igen i en bytesaffär med Milan där Higuain gick andra vägen. Sammantaget känns det som man fått ytterligare en spets med Ronaldo i anfallet samtidigt som försvaret kanske blir ännu starkare med Bonucci.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 100 % upp till 1 000 kr Visit
3 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit

Att Juventus är storfavoriter att vinna Serie A råder det alltså inga tvivel om. Som högsta odds hittar vi blygsamma 1.42 i odds på att Juventus vinner, som erbjuds av såväl betsson, Nordicbet och betsafe. Kanske är det lite väl lågt för att lägga ett långtidsspel?

Främsta utmanarna till Juventus

Sett till oddsen tror spelbolagen att Napoli kommer vara den främsta utmanaren till titeln. Läget i Napoli känns dock oklart, inte minst sedan tränaren Sarri lämnat för Chelsea. Nyligen förlorade man med 5-0 mot Liverpool i ICC. Även om turneringen inte har den högsta statusen ställer det frågetecken inför säsongsinledningen. Var står egentligen Napoli? Hur som helst, tror du att de kan vinna Serie A finns detta till 9.00 i odds hos Coolbet.

Efter Juventus och Napoli ser oddssättarna Roma, Inter, Milan och Lazio som de största utmanarna i just denna ordning. Frågan är dock om det inte blir en ”walk in the park” för Juventus även i år.