Odds sida med bäst odds på Allsvenskan

Allsvenskan är en av de absolut mest populära marknaderna att spela på bland svenska bettingspelare. Inte konstigt kanske, den inhemska största ligan i den sport som överlag har det största intresset tenderar också att ligga i topp när det kommer till evenemang spelare bettar mest på. Frågan man då kan ställa sig är vilket spelbolag och odds sida som har bäst odds på Allsvenskan? Här hittar du svaret.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 450 kr riskfritt spel Visit

Efter en genomgång kan spelbolaget betfair stoltsera med att man under en mätperiod mellan 2018-04-01 och 2018-07-09 hade de högsta oddsen på Allsvenskan. Detta om man mäter vilket spelbolag som hade flest bästa odds på matchresultat innan matchstart.

Betfair är således helt klart ett måste för den som spelare mycket på Allsvenskan. Som vi gått igenom i flertalet guider här på sidan är det av vikt att man försöker hitta så nära marknadshögsta odds som möjligt när man spelar i syfte att kunna bli en vinnande spelare i längden.

Hos just betfair kan du nu välja mellan två olika oddsbonusar. Dels kan du få ett riskfritt spel för betting eller en insättningsbonus. Det riskfria spelet gäller på betfairs spelbörs och uppgår till fina 450 kr medan insättningsbonusen gäller i betfairs vanliga sportbok. Du kan enkelt ta del av båda oddsbonusarna genom att följa länkarna i tabellen ovan.

En spännande avlutning av Allsvenskan att se fram emot

Efter nuvarande landslagsuppehåll drar Allsvenskan återigen igång igen till helgen som kommer. Det är nu tio matcher som återstår vilket således betyder att två tredjedelar av säsongen är avklarad. Som det ser ut nu ska det mycket till för att inte AIK ska ta hem guldet till slut. De har dock två tuffa kommande omgångar, dels bortamatch i denna omgången mot Norrköping vilket sedan följs upp mot den största titelutmanaren i Hammarby.

Självklart ser vi fram emot avslutningen och hoppas på att vi får se en riktigt underhållande och spännande titelstrid. Då har vi inte ens nämnt bottenstriden som även den kan bli kul att följa.