Odds på vinnare av Hockeyallsvenskan 18/19

I helgen är det dags för den första omgången av SHL vilket blir startskottet på den svenska säsongen av elithockey. Om en knapp vecka är det sedan andraligans, Hockeyallsvenskan, tur att köra igång. Det finns flera profilstarka lag i Hockeyallsvenskan inför årets upplaga och även om det på förhand finns tydliga favoriter till vilka som för möjlighet att ta klivet upp ser det spännande ut. Vi spanar in vinnaroddsen på Hockeyallsvenskan den aktuella säsongen 2018-2019 efter en genomgång hos flera olika betting sidor.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Just nu är det helt jämnt skägg mellan de två stora favoriterna Leksand och AIK att vinna grundserien i Hockeyallsvenskan. De följs av Modo och de bästa oddsen på respektive lag att vinna framgår i den numrerade listan nedan:

  1. Leksand – 3.00 @ betway
  2. AIK – 3.00 @ bet365
  3. Modo – 8.00 @ bet365

Det är ingen större nyhet att det är just Leksand och AIK som står som favoriter. Om man ser till lagens förutsättningar och trupper är det helt klart dessa lag som tillsammans med Modo ser ut att vara de som har störst chans att ta steget upp till SHL i år. Frågan är bara om lagen pallar för trycket? På förhand känns det helt ovisst vilket lag av Leksand och AIK som egentligen borde vara största favoriter för att vinna Hockeyallsvenskan.

Bra spelbolag för Hockeyallsvenskan

Hockey är en av de mest populära sporterna bland svenskar. Därmed är det inte så konstigt att även spelintresset för såväl SHL som Hockeyallsvenskan är relativt stort. Flera spelbolag har tagit fasta på detta och det finns idag många olika, bra spelbolag som erbjuder odds på Hockeyallsvenskan.

Några av våra favoriter är betway, betsson, Nordicbet, betsafe och bet365. Det finns dock alltså många andra spelbolag som också har odds på Hockeyallsvenskan. Se till att göra lite research för att hitta några olika spelbolag så du enkelt kan få högsta möjliga odds på matcherna från Hockeyallsvenskan när du spelar.