Odds på Liverpool att vinna Premier League

Vi har nu 11 omgångar avklarade av Premier League och är inne på den 12:e omgången. Vi tar oss därför en titt på hur läget ser ut och hur oddsen på vilket lag som vinner Premier League har förändrats. Ett av de lag som på förhand sågs som en av de största favoriterna, Liverpool, är alltjämt en oddsfavorit bland spelbolagen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Hos betway kan man nu få 5.50 i odds på att Liverpool vinner Premier League vilket är det marknadshögsta oddset just nu. Manchester City är dock fortfarande den stora favoriten till att vinna Premier League där det högsta oddset just nu är låga 1.36. Inte särskilt spelvärt i våra ögon, då är det nog bättre att lägga pengarna på att Liverpool eller Chelsea, som har höga 13.00 i odds hos bet365, vinner ligan.

Inledningen av PL – tre obesegrade lag

Om man bara skulle titta på vinnaroddsen just nu skulle man kunna tro att Manchester City leder tabellen med många poäng. Så är dock inte fallet. City är visserligen obesegrade i ligan såhär långt men det är även Liverpool och förvånande nog också Chelsea. Manchesterlaget ligger just nu två poäng före båda dessa lag då man står på nio segrar och två oavgjorda till skillnad från Liverpool och Chelsea som har åtta segrar och tre oavgjorda matcher.

Besvikelsen i ligan har såhär långt helt klart varit Manchester United. Laget ligger på 8:e plats i ligan och då ska man komma ihåg att det såg ännu värre ut för ett par omgångar sedan. Nu har man nämligen två raka segrar vilket gjort att man klättrat lite i tabellen.

Det återstår förvisso en stor del av säsongen men man kan väl konstatera att United lär få det tufft för att klara en plats till Champions League nästa år. Börjar det inte se bättre ut inom kort är frågan om inte Mourinho får gå som tränare i vinter.