Avstämning & odds efter halva Superettan

Superettan har inte tagit uppehåll under VM-slutspelet vilket inneburit att man nu kommit fram till att halva serien spelats. Tiden går fort och visst kan man urskönja en hel del redann u torts att hälften av matcherna i Superettan fortfarande kvarstår att spelas. Vi gör en avstämning och spanar in några intressanta odds på hur serien kommer sluta under 2018.

Man brukar säga att en tabell aldrig ljuger och visst finns det något rimligt i det uttrycket. När vi nu spelat 15 omgångar av 30 i Superettan är det något oväntat Falkenberg som står som serieledare med 33 inspelade poäng. I sista omgången innan uppehållet förlorade laget dock mot serietvåan Helsingborg som skuggar på 31 poäng. Helt klart en mycket viktig seger för skånegänget. Efter det har vi ett litet glapp ned till Halmstad, Brage och AFC Eskilstuna.

Noterbart är alltså att såväl Halmstad och AFC, som båda åkte ur Allsvenskan förra året, har chansen på ett snabbt återtåg.

Odds på vinnare i Superettan 2018

Hur ser det då ut oddsmässigt på vilket lag som vinner Superettan 2018? Självklart speglas detta mycket i hur tabellen ser ut just nu. Vissa förändringar har självklart skett sedan ligan startade men man får ändå säga att utfallet just nu är i ungefärlig nivå med förväntan. Vi spanar in hur vinnaroddsen på Superettan ser ut per idag. Samtliga odds nedan är hämtade från Nordicbet. Hos Nordicbet får alla nya spelare en oddsbonus i form av en insättningsbonus om 1000 kr. Dessutom kryddas detta med ett riskfritt spel om 250 kr.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 100 kr riskfritt spel Visit
  • Helsingsingborg – 2.20
  • Falkenberg – 2.60
  • Halmstad – 5.00
  • AFC Eskilstuna – 12.00
  • Örgryte – 20.00

Om du letar efter bra odds och stort utbud på matcherna från Superettan kan vi rekommendera betting bolaget Unibet. De har en grym odds bonus på 500 % upp till 500 SEK och håller utöver det högsta klass när det kommer till spelalternativ och odds på Superettan.