Odds bonus – värva en vän

Hos betting sidan expekt, en av de mest anrika sajterna för svenskar när det kommer till betting, har du som redan är registrerad spelare möjlighet att skaffa dig enkla extrapengar. Du får nämligen en odds bonus på 100 kr för varje vän du lyckas värva till expekt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Om du inte redan har ett konto kan du alltså bli värvad av en polare så får denne 100 kr. Som om inte det vore nog får dessutom du själv 50 kr extra. Kom dessutom ihåg att expekt har en riktigt bra odds bonus som välkomsterbjudande om du inte redan har ett spelkonto. Alla nya spelare hos expekt erbjuds nämligen 500 % insättningsbonus upp till 500 kr. Detta innebär kortfattat att du som gör en insättning av egna pengar om 100 kr får 600 kr att spela för som en start på ditt speläventyr hos expekt.

Så funkar värva en vän-kampanjen

Om du hittat en vän som du vill rekrytera för att erhålla dina 100 kr behöver du först och främst vara inloggad hos expekt. Väl inne på sidan navigerar du till Mitt konto och går in på sektionen Värva en vän. Där skriver du in e-postadressen till din vän och denne kommer då få en inbjudan skickad till sig. I mailet som erhålls kommer det finnas en länk som din vän då kommer kunna registrera sitt konto genom.

Innan du får dina 100 kr krävs det att din vän gör en insättning på minst 250 kr och spelar minst 10 olika spel (trevägsspel). På dessa tio matcher krävs det att oddset uppgår till minst 2.00.

Du kan få hur många 100 kr som helst. Det finns således ingen begränsning i hur många vänner du kan värva. Förutom hur stor din vänskapskrets är då såklart. Självklart är det inte tillåtet att på något sätt försöka kringå reglerna, exempelvis genom massutskick via epost.