Nytt spelbolag med odds bonus!

Ett nytt spelbolag ser dagens ljus! Vi kan gladeligen meddela att vi nu adderat ytterligare ett i mängden av nya spelbolag i våra sammanställningar. Spelbolaget i fråga är CampoBet vilket är en betting sajt med samma ägare som exempelvis CasiniaBet. De har nyligen slagit upp portarna för svenska spelare och det är en hög beloppsmässig odds bonus de erbjuder.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 100 kr Visit

Som synes i tabellen ovan är det alltså en välkomstbonus i form av en insättningsbonus. Du kan maximalt få 100 % insättningsbonus på 2 100 kr om du väljer att ta del av detta bonuserbjudande. Du behöver såklart inte utnyttja hela oddsbonusen, men lägsta möjliga insättning för att din insättning ska matchas till 100 % är 200 kr.

Omsättningskraven som gäller är att bonusbeloppet skall spelas/omsättas totalt tolv (12) gånger. Om du väljer att ta hela maximala bonusen på 2 100 kr, vilket då alltså innebär att du startar med 4 200 kr, kommer du behöva omsätta 25 200 kr innan du kan göra ett uttag. Det lägsta oddset som dina placerade spel behöver uppgå till är 2.00. Det finns ett antal andra villkor som gäller för denna bonus. Läs mer om dessa genom att klicka dig in på vår recension ovan, alternativt gå in på CampoBet och läs mer direkt under bonusvillkoren.

Framtiden för nya spelbolag

Den 1 augusti var första datum för inlämnande av ansökningar för att få en svensk spellicens. Som bekant kommer marknaden omregleras den 1 januari 2019 vilket innebär att alla som vill erbjuda spel för svenskar kommer behöva en licens. Bara att lämna in och få sin ansökan behandlad kostar hundratusentals kronor varför man antagligen kan räkna med att det blir färre nya spelbolag framöver.

De största spelbolagen på marknaden kommer självklart ansöka och mest troligt också bli beviljade licens. De som riskerar att bli förlorare på omregleringen är mindre spelbolag som inte har resurser för att klara av regelefterlevnaden som krävs av den svenska spelmyndigheten.