Nytt spelarförvärv för Manchester United?

Manchester United ligger inte på latsidan vad gäller nya spelarförvärv. Man har gjort flera stora inköp av spelare på sistone, men det ser inte ut att svalna under kommande vinter- och sommarfönster.

Manchester United intresserade av Molcom från Bordeaux?

Det har skett ett ordentligt lyft i Manchester Uniteds spelartrupp. Man har värvat in spelare som Pogba, Lukaku, Matic, Lindelöf och flera andra. Det här räcker dock inte, uppenbarligen. Vi ser att det är ett otroligt stort avstånd mellan Manchester United och rivalen Manchester City, trots att lagen ligger etta och tvåa i tabellen. Manchester City har bättre spelare på de flesta positionerna, vilket också gör att de har ett stort försprång på United sett till spelet och tabellen.

Nu ser alltså United ut att vilja förstärka truppen. Man har enligt uppgift ställt in siktet på talangen Malcom från Bordeaux. Han är ett hett objekt på marknaden, men än så länge verkar United tycka att prislappen är alldeles för hög.

Sportbladet rapporterar om att prislappen i dagsläget ligger på runt 620 miljoner, varav United skall vara intresserade av spelaren för 450 miljoner. Det skiljer sig mycket åt där, och frågan är om de kan komma fram till någon form av deal. Hur det än blir, så lär vi inte få något svar än på en stund. Den franska klubben vill nämligen inte släppa spelaren förrän tidigast i sommar, vilket United skall vara införstådda i och också ha accepterat.

Bortsett från detta så kan vi sannolikt räkna med ytterligare nyförvärv för otaliga miljoner under kommande fönster. De har varit öppna med att säga att de inte har tillräckligt bra spelare på respektive positioner, för att konkurrera med lag som Manchester City och de övriga toppklubbarna runtom i Europa. Det återstår att se hur den här säsongen faller ut, både vad gäller Premier League och Champions League. Det är otroligt viktigt för klubben att snart göra en comeback i finrummet. Om inte, så kan även Mourinhos dagar vara räknade i klubben.

Vi skall inte dra några förhastade slutsatser här, men det är tydligt att klubben vill tillbaka till att vara det topplag de tidigare har varit, och det får absolut inte dröja för länge.