Nytt rekordkontrakt skrivet i NFL

NFL är en väldigt populär liga i USA. Sporten drar oerhört stort intresse, vilket också triggar höga löner för de stora stjärnorna. Nu har det skrivits ett nytt rekordstort avtal för superstjärnan.

Rekordhög lön för superstjärnan

Det är quarterbacken Jimmy Garoppolo som fick ett rekordstort avtal presenterat för sig. Han har gjort ett stort avtryck i klubben som nu vill belöna hans tidigare prestationer, samt att man vill behålla stjärnan i laget för en lång tid framöver. Totalt sett sträcker sig avtalet över 5 år, där Jimmy förväntas vara en fortsatt ledande spelare, och som skall bidra med ytterligare rekord i antal poäng.

Efter att allt var klart uttryckte Jimmy sitt firande som ”en trevlig liten middag”, men visst hade han kunnat fira mer än så. Kontraktet är alltså skrivet över 5 år och kommer innebära en sanslös lön om hela 1.1 miljarder kronor. Med det sagt har han alltså all rätt att fira något mer extravagant. Oavsett firandet, så känner han sannolikt en trygghet och en skön känsla över att dels ha säkrat framtiden, och dels kunna fortsätta bidra till fler rekord och poäng inom klubben.

San Fransisco 49ers twittrar det glädjande beskedet

Det är alltså helt officiellt och klubben har bland annat gjort ett uttalande via twitter. De skriver att man är nöjda med Jimmy och vad han kan tänkas bidra med. Man gör en parallell till Philadelphia, som vann Super Boll i år, vilket 49ers har som ambition att uppnå under kommande säsonger.

”I’m really happy the way it worked out and I’m glad to be here now… We want a parade just like Philly had one and that’s our goal here.” – @JimmyG_10

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 200 kr VisitReview