Nyår och Premier League – här är oddsen

Det täta spelschemat i Premier League fortsätter. Vi har snart kommit till dagen då vi firar in det nya året. Vad vore väl ett bättre sätt att göra detta på än att inleda eftermiddagen med lite Premier League-underhållning?

Bästa oddsen för Premier League-matcherna på nyår

Den 31 december spelas två matcher. Den ena mellan Crystal Palace och Manchester City, den andra mellan West Brom och Arsenal. Två lag där vi kan förvänta oss att topplagen dominerar matcherna, men vem vet? Kanske får vi uppleva en skräll mot Manchester City, för första gången på väldigt länge.

Crystal Palace spelar bra fotboll just nu och hade inför deras senaste match mot Arsenal åtta raka matcher utan förlust. Denna förlust kom sedermera mot Arsenal med 3-2, men det var oerhört nära att man lyckades ta ikapp ett 3-1-underläge som man hamnade i. Nu ställs man mot ett än bättre motstånd i Manchester City och utmaningen blir desto större. Dock såg vi tendenser till riktigt bra fotboll, samtidigt som det rent teoretiskt vore på tiden att City tappar poäng.

Arsenal vann som nämnt ovan mot Crystal Palace senast, då med 3-2. Det var stundtals magnifik fotboll från London-laget, men stundtals också uruselt försvarsspel och förvirrat mittfält. Det är ett för stunden ojämnt Arsenal, som helt klart behöver förbättra sitt spel. Frågan är om man mäktar med ytterligare en vinst, trots svag insats, borta mot ett hemmastarkt West Brom?

Här är oddsen för respektive match:

  • Crystal Palace: 13.00
  • Oavgjort: 6.75
  • Manchester City: 1.26

 

  • West Brom: 5.50
  • Oavgjort: 4.00
  • Arsenal: 1.72