Nya spelbolag och oddsbonusar

Nya spelbolag på marknaden ökar konkurrensen, vilket alla spelare och kunder kan dra nytta av. Ju större konkurrens, desto bättre odds bonusar finns det att tillgå. Nedan redogör vi för nya spelbolag och odds bonusar på marknaden.

Nya odds bonusar och spelbolag på marknaden

Med tanke på den kommande regleringen i Sverige så ökar aktiviteterna hos många spelbolag. De ökar sin närvaro för att dels öka sin ståndpunkt på marknaden, men också för att se över huruvida de skall söka licens eller ej. Vi ser positivt på regleringen, som kommer nyttja den svenska bettingmarknaden. Många spelbolag kommer söka licens, samtidigt som många kommer dra sig ur den svenska marknaden. Oavsett vilka spelbolag som kommer ha licens från och med 2019, så kommer det endast finnas seriösa, bra och reglerade spelbolag att spela hos.

Vi granskar alla nya spelbolag som tillkommer och säkerställer att det är seriösa aktörer som vi förmedlar till våra läsare. Även om det idag inte finns någon reglering kring vilka aktörer som har möjlighet att verka i Sverige, så tycker vi att man bör göra en initial bedömning om de är seriösa eller ej. Det är inte värt att investera tid och pengar hos ett spelbolag som kanske i slutändan inte fullföljer deras plikt som de förbinder sig till.

Klicka dig vidare till vår undersida för nya spelbolag, som ger dig en tabell för lämpliga aktörer och odds bonusar att vända dig till. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt så fort vi hittar ett spelbolag som vi vill representera och du kan alltid lita på att de odds bonusar som finns i tabellen är seriösa och aktiva.