Nya spelbolag november 2017

På jakt efter nya spelbolag med oddsbonusar? Vi har gjort en dagsfärsk genomgång av alla nya spelbolag som riktar sig gentemot svenska spelare. Ta en titt på listan nedan och se om det finns något av spelbolagen du inte har konto på sedan tidigare och ta chansen att utnyttja deras bonuserbjudande idag.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 1 000 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 Ingen bonus just nu Visit
5 100 % upp till 1 200 kr Visit
6 100 % upp till 1 500 kr Visit
7 100 % upp till 500 kr Visit
8 Ingen bonus för tillfället Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 50 kr free bet Visit

Vissa av spelbolagen är förvisso inte helt nya men många har en ny satsning gentemot den svenska marknaden där de antingen nyligen öppnat upp en oddssektion eller har ett nytt bonuserbjudande. Om du vill hitta fler nya spelbolag kan du surfa runt här på oddsbonus24.se för att hitta ännu fler nya odds sidor.

Bra att tänka på vid val av nya spelbolag

När du letar efter nya spelbolag bör du vara extra vaksam för att säkerställa att spelbolaget i fråga är seriöst. Tyvärr finns det mindre seriösa aktörer som dyker upp titt som tätt. Här på vår sajt är dock vår övertygelse att alla de nya spelbolag som listas uppfyller kraven för att vara seriösa spelbolag.

Utöver ovanstående är det självklart även av vikt att du förstår vilka omsättningskrav som gäller för de oddsbonusar nya spelbolag erbjuder. Se till att du är införstådd i hur många gånger bonusbeloppet behöver omsättas och vilket det lägsta oddset är för att dina spel ska avräknas mot omsättningskravet. Andra villkor som är bra att hålla koll på är exempelvis hur lång tid du har på dig att spela igenom omsättningsvillkoren, vilka betalningsmetoder some erbjuds och framför allt, säkerställ att du inte redan har ett registrerat konto hos spelbolaget. Gällande det sistnämnda finns det nämligen ett krav som gör gällande att man endast får registrera ett konto per IP-adress, något som införts för att förhindra att folk utnyttjar spelbolagens bonuserbjudanden.