Nya oddsbonusar i juli 2018

Vi har gått in i en ny månad för sommaren och vi har fortsatt många intressanta sporthändelser att se fram emot. Avslutningen av VM, omstarten av Allsvenskan och att de stora ligorna i europa relativt snart drar igång är bara några av sommaren och sensommars kvarvarande stora händelser. Dags att skaffa dig en ny oddsbonus kanske? Vi har listan för dig som är ute efter nya, färska oddsbonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 100 % upp till 1 500 kr Visit
5 Ingen bonus just nu Visit
6 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 300 % upp till 600 kr Visit
9 Ingen bonus för tillfället Visit
10 500 % upp till 500 kr Visit

Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att säga vilken av alla ovanstående oddsbonusar som är bäst för dig. Det beror helt enkelt på att det ligger i spelarens ögon vad som är bäst för just dennes behov. Oavsett vad du letar efter tror vi att du ska kunna hitta en bra odds bonus i vår lista. Detta oavsett om det gäller insättningsbonusar, nya oddsbonusar eller riskfria spel och free bets.

Om du vet med dig att det finns bra oddsbonusar som vi inte har med i vår sammanställning får du gärna slänga iväg ett mail till oss. Vi gör då vad vi kan för att lägga upp en recension av det aktuella spelbolaget och dess odds bonus om vi anser att de uppfyller våra grundläggande krav på att vara ett tillräckligt seriöst spelbolag.

Vad händer med nya oddsbonusar framöver?

Frågeställningen i rubriken är högst relevant just nu. Från och med 1 januari 2019 kommer omregleringen av den svenska spelmarknaden träda i kraft. Kortfattat innebär det då att det statliga spelmonopolet upplöses och andra spelbolag får verka på marknaden genom att söka en svensk spellicens. Som många vet huserar många betting bolag på Sveriges marknad idag genom en EU-licens från Malta men när omregleringen träder i kraft är detta alltså inte längre möjligt.

Vad kommer då hända med nya spelbolag och oddsbonusar. Kommer vi se lika många nya som vi gjort de senaste åren? Antagligen inte. Eftersom det kommer krävas en licens behöver alla nya spelbolag som vill erbjuda spel behöva göra en ansökan som sedan ska godkännas av den nya svenska myndigheten. Antagligen kommer detta leda till att vissa spelbolag väljer bort den svenska marknaden om de inte har en tillräckligt stor kundbas. Vidare kan man antagligen anta att vissa inte heller kommer beviljas licens.