Nya bettingsidor juli 2017

Sommaren är här och nu när bland annat Allsvenskan är igång och Champions League kval samt Europa League kval med svenska lag är på agendan kanske du är ute efter en ny bettingbonus? Utbudet av bettingsidor för oss spelintresserade är ständigt växande och vi har gjort en genomgång av nya bettingsidor som är aktuella per idag, juli 2017. Se nedan för några av de mest nya och senast öppnade bettingsidorna:

Rank Bolag Erbjudande Betyg Hämta
1 500 % upp till 500 kr Recension Hämta
2 100 % upp till 500 kr Recension Hämta
3 Upp till 250 kr riskfritt spel Recension Hämta
4 Ingen bonus just nu Recension Hämta
5 100 % upp till 500 kr Recension Hämta
6 Ingen bonus just nu Recension Hämta
7 Ingen bonus just nu Recension Hämta
8 100 % boost upp till 5000 kr Recension Hämta
9 150 % upp till 1 500 kr Recension Hämta
10 Ingen bonus för tillfället Recension Hämta
11 Ingen bonus just nu Recension Hämta

Nya betting bonusar 2017

Många bettingsidor utvärderar och uppdaterar sitt bonuserbjudande som du som ny kund kan ta del av relativt ofta. Även om en bettingsida tidigare haft en bettingbonus som inte just passade dig är det alltså möjligt att de sedan du sist kollade har uppdaterat sin bettingbonus i form av en ny insättningsbonus, riskfritt spel eller liknande. I tabellen nedan återfinns ett antal bettingsidor som uppdaterat sitt erbjudande till en ny bettingbonus relativt nyligen.

Rank Bolag Erbjudande Betyg Hämta
1 500 % upp till 500 kr Recension Hämta
2 100 % upp till 500 kr Recension Hämta
3 Upp till 500 kr extra Recension Hämta
4 100 % upp till 1 000 kr Recension Hämta
5 Ingen bonus just nu Recension Hämta
6 10 € gratis spel Recension Hämta
7 Hemsidan är för närvarande inte i drift Recension Hämta
8 450 kr riskfritt spel Recension Hämta
9 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Recension Hämta
10 100 % upp till 1 000 kr Recension Hämta

Vet du inte vilken ny bettingsida eller ny bettingbonus du ska använda dig av? Inga problem. Här på oddsbonus24.se har vi gjort en genomgång av alla bettingsidor och deras erbjudanden där vi bland annat går igenom vilka villkor alla bonusar har samt för- och nackdelar med spelbolaget i övrigt. Du hittar dessa recensioner under just ”Recensioner” i menyn. Välj sedan det spelbolag du vill veta mer om.

Varför är det bra med nya bettingsidor?

För oss som älskar betting är det enbart positivt att nya bettingsidor etablerar sig och erbjuder odds för svenska spelare. Detta av den enkla anledningen att du som spelare då kan utnyttja de nya bettingsidornas oddserbjudande för nya kunder. Nya spelbolag har ofta mycket tillfredsställande välkomstbonusar då detta i princip är det enda sättet för dem att locka till sig nya kunder för att testa på just deras oddssida.

Om du är intresserad av fler bonusar kan du gå till vår sida för alla insättningsbonusar, alla bettingsidor som erbjuder riskfritt spel och freebets, mobilbonusar m.m. Spela lugnt!