Ny VM-bonus på Cashpoint

Under sommarens VM-slutspel höjer betting bolaget Cashpoint sin vanliga insättningsbonus. Precis som deras ordinarie oddsbonus har den nya riktigt bra omsättningsvillkor. Skillnaden är dock att du nu kan få 2 000 kr i bonus istället för 1 000 kr. Perfekt för dig som vill utöka spelkassan under VM.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Bra odds & utbud Visit

Om du gör en insättning på 2 000 kr får du alltså hela 4 000 kr att lira för hos Cashpoint. En riktigt bra insättningsbonus med andra ord. Omsättningsvillkoren är också tilltalande. Du måste omsätta bonusbelopp samt din insättning totalt 3 gånger. Då oddsbonusen är på 100 % innebär det att du behöver omsätta bonusen 6 gånger. Med andra ord ska du spela för 12 000 kr innan du har möjlighet att göra ett uttag.

Matcher att använda oddsbonusen på

Finns det något intressant att använda Cashpoints oddsbonus på? Ja, med tanke på att VM är igång vore det fel att säga att det inte finns många möjligheter. Nu spelas tre matcher varje dag och under vissa helgdagar hela fyra matcher. Sverige går in i turneringen i övermorgon och kanske är det på matchen mot Sydkorea man bör lägga ett spel på Sverige?

Hittills har VM varit riktigt roligt där man väl får säga att mötet mellan Spanien och Portugal varit turneringens höjdpunkt hittills. Under morgondagen går även de regerande mästarna, tillika Sveriges gruppmedlemmar, Tyskland in i turneringen när de möter Mexiko. Allt annat än en seger för tyskarna i den matchen skulle vara en besvikelse för dem. Frågan är vad som är bäst för Sverige? Antagligen blir det svårt att nå förstaplatsen i gruppen varför det känns lika bra att Tyskland tvålar dit Mexiko.