Ny oddsbonus hos 888 sport med bra villkor

I våras bytte spelbolaget 888sport sitt välkomsterbjudande till svenska spelare till en ny oddsbonus. Om du inte har ett spelkonto hos 888 sport redan och är ute efter en bra insättningsbonus är den nya bonusen en av marknadens bästa.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 500 % upp till 500 kr VisitReview

Du får alltså 100 % upp till 1 000 kr och omsättningskraven är förhållandevis låga 10x bonusbeloppet (dvs du måste spela för totalt 10 000 kr innan du kan göra uttag av vinstpengar) till ett minsta odds om 1.50. Just det minsta oddset är riktigt bra då flera spelbolag har upp emot 2.00 som lägsta odds för sina insättningsbonusar. Det låga oddskravet gör att insättningsbonusen utgör ett riktigt bra erbjudande.

Det var inte jättelängesedan 888 sport övergick till Kambis spelplattform vilket är samma back end som exempelvis Unibet och Leo Vegas använder. Det har verkligen blivit ett stort lyft och användarvänligheten på sidan är numera väldigt bra.

Vill du läsa mer om bonusen och spelbolaget i övrigt, gå till recension 888sport för att få mer information. Vi rekommenderar alltid att du som spelare läser på ordentligt innan du väljer en ny oddsbonus. Värt att nämna är att du inte kan ta del av denna nya bonus från 888 sport om du gör en insättning genom Neteller eller Moneybookers.