Ny odds sida med oddsbonus – LSbet

Vi är idag glada att meddela att vi ingått samarbete och recencerat en ny odds sida – spelbolaget LSbet. Vi eftersöker löpande efter nya spelbolag och sammanställer dessa i våra olika jämförelser om tillfälle ges. De erbjuder en insättningsbonus som välkomsterbjudande för deras nya kunder, en välkommen odds bonus som är den mest populära bland spelare idag. Vi har gått igenom vilka förutsättningar som gäller för deras oddsbonus och även tagit en titt på deras produkt för betting och odds på nätet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Den oddsbonus som LSbet erbjuder är alltså en så kallad insättningsbonus. Som ny spelare erbjuds man en sportbonus på 100 % upp till 1 000 SEK. Omsättningskraven som gäller är 12x det erhållna bonusbeloppet. Det lägsta oddset dina spel behöver uppgå till för att räknas mot omsättningskravet hos LSbet är 1.80 – spel som eventuellt läggs till ett lägre odds kommer alltså inte gälla för att klara av kravet om 12x bonus.

Att tänka på vid val av nytt spelbolag

När man letar efter nya spelbolag som erbjuder oddsbonusar finsn det en hel del att tänka på. För det första är det viktigt att göra sin research och säkerställa att det spelbolag man har för avsikt att signa upp ett medlemskap hos är seriöst. Hur gör man då det? En bra första grej att göra är att läsa recensioner om det aktuella spelbolaget. Vidare kan man googla runt för att läsa på om hur andra spelare blivit bemötta, i det fall det snabbt uppenbarar sig att det verkar finnas ett större missnöje ska man verkligen fundera en extra gång.

Utöver att läsa på om spelbolagets seriositet behöver man alltid läsa på noggrant om vilka regler och villkor som gäller för deras oddsbonus. Detta självklart under förutsättning att man har för avsikt att ta del av välkomsterbjudandet – möjligheten att inte ta del av detta finns alltid.