Ny odds bonus hos tipbet 2018

Odds- och betting bolaget tipbet är en aktör som inte är jättekänd bland svenska spelare. Något de sticker ut med är att de har väldigt bra oddsbonusar för nya kunder. Vilken odds bonus de erbjuder varierar från tid till tid och för bara någon vecka sedan ändrade de sin insättningsbonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 500 kr Visit

Som synes ovan kan man som ny spelare alltså få en insättningsbonus på 1 500 kr hos tipbet. Den procentuella andelen som tipbet skjuter till vid din första insättning är 100 %. Detta innebär alltså att du kan göra en insättning på 1 500 kr och få 3 000 kr att lira för.

Hur ser det då ut med omsättningskraven för denna odds bonus? Jämfört med andra välkomstbonusar vill vi påstå att dessa ser riktigt bra ut. Ditt insatta belopp och den erhållna bonusen behöver omsättas totalt fem (5) gånger. Det innebär därmed att ditt bonusbelopp behöver omsättas totalt tio gånger. Det är inte särskilt högt och står sig bra i konkurrensen. Det bästa med bonusen är dock att det lägsta oddset endast är 1.60, vilket är en förbättring för alla spelare jämfört med deras senaste bonus där det minsta oddset var 1.90.

Spela hos tipbet i mobilen

Hos tipbet kan du självklart spela via både desktop och mobilen. Deras mobilanpassade sida är lättnavigerad och lätt att hitta runt på. De har en bra sökfunktion som gör att du enkelt kan hitta den match du är ute efter. Om du väljer att utnyttja deras insättningsbonus är det även enkelt att löpande kolla hur mycket du har kvar att omsätta innan du kan ta ut dina pengar.

Du har möjlighet att spela såväl live som innan matchstart. I förhållande till några av de största spelbolagen lämnar tipbets live betting en del att önska men de vanligaste spelformerna finns i alla fall med för de största och mest populära matcherna.