Ny odds bonus – 1 lax hos Rizk

För ett par månader sedan öppnade spelbolaget Rizk upp en betting- och oddsavdelning. Många har säkert missat detta och om du är en av dem hoppas vi du ska bli lite klokare vid genomläsning av denna nyhet. De erbjuder en fin insättningsbonus för betting som har riktigt fördelaktiga omsättningskrav.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta

Du får alltså 100 % upp till 1 000 SEK på din första insättning. Din bonus behöver bara omsättas sex gånger vilket är väldigt bra jämfört med de flesta konkurrenterna idag. Kanske för att locka många nya kunder nu under nystarten? Oklart, vi tackar dock givetvis och tar emot. Det lägsta oddset dina spel kan placeras till för att avräknas mot omsättningskravet hos Rizk är 1.80.

Som hos de flesta andra spelbolagen kan du inte göra din första insättning med en internetplånbok om du vill utnyttja deras odds bonus. Fler regler och villkor tillämpas, läs gärna igenom vår recension av Rizk betting innan du registrerar dig.

Fler nya spelbolag och bettingsidor

Vi har som ambition att alltid ligga i framkant när det kommer till redovisning av nya spelbolag och bettingsidor i våra sammanställningar här på sajten. Under 2018 har flera nya betting bolag öppnat. Nedan listar vi några av de senaste bolagen på den svenska marknaden.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 500 kr
Krav: 10x (Min. odds: 1.90)
Unik insättningsbonus!
Recension 1 500 kr odds bonus Hämta
2 100 % upp till 2 100 kr
Omsättningskrav: 12x bonus
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 100 kr odds bonus Hämta
3 100 % upp till 2 100 kr
Omsättningskrav: 12x bonus
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 100 kr insättningsbonus Hämta
4 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
5 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta

Det som kanske är viktigast att tänka på när du väljer nya spelbolag är att göra eftersökningar om det aktuella spelbolaget. Läs på om recensioner och om det finns några klagomål från andra spelare. Om det sistnämnda finns i större utsträckning bör den första varningsklockan ringa. I vanlig ordning ska man även läsa igenom det finstilta i de regler och villkor som tillämpas på spelbolagens oddsbonusar. Ibland finns det mindre tillfredsställande villkor som man kan missa om man inte gör en riktig genomgång innan man börjar spela.