Ny betting bonus från betfinal

På jakt efter en ny betting bonus? I så fall redogör vi här för ett ett riktigt bra erbjudande i form av en insättningsbonus från spelbolaget betfinal där du kan få 1 000 kr i välkomstbonus om du följer våra anvisningar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview

Som framgår ovan får du alltså en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Detta innebär att du som gör en insättning på 1 000 SEK kommer få totalt 2 000 SEK att spela för i betfinals bettingsektion. Betfinal är ett spelbolag som kanske inte är så välkänt för många men det är ett riktigt bra spelbolag som förutom en fin bonus även erbjuder en bra spelupplevelse.

Omsättningsvillkor för bonusen

Betfinals omsättningsvillkor gör gällande att du behöver omsätta bonus + insättning 5 gånger. Eftersom det är en 100 % insättningsbonus innebär detta i praktiken att du behöver omsätta bonusbeloppet tio gånger innan du kan göra ett uttag av vinstpengar. Värt att nämna är dock att det endast är 50 % av din spel som avräknas gentemot omsättningskravet. Detta innebär alltså att du kommer behöva omsätta totalt 20 000 kr på spel innan du kan ta ut dina pengar.

Dina spel behöver vidare placeras till ett lägsta odds om 1.90 för att avräknas mot omsättningskravet, vilket ligger inom ramen för vad även andra spelbolag kräver som minsta odds för spelen.

Efter registrering och utnyttjande av bonusbeloppet har du totalt 45 dagar på dig att omsätta bonusen. I övrigt gäller även betfinals allmänna bonusvillkor vilka kan vara bra att läsa igenom innan du väljer att utnyttja detta bonuserbjudande.