Ny betting bonus – 1 500 kr hos Campeonbet

Vi söker ständigt efter nya oddsbonusar. Idag är vi glada att meddela att vi har en ny betting bonus att prestentera som dessutom är unik för våra läsare. Detta oddserbjudande hittas hos odds sidan Campeonbet där du kan få 1 500 kr i välkomstbonus om du följer instruktionerna här nedanför.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 500 kr Visit

Följ länken ovan och du får ta del av en unik insättningsbonus på Campeonbet motsvarande 100 % upp till 1 500 kr. Detta är en högre procentuell bonus är deras standarderbjudande som är 50 % upp till 1 500 kr. En insättning på 1 500 kr ger dig alltså fina 3 000 kr att spela för vilket man får säga är ett riktigt generöst erbjudande.

I vanlig ordning för insättningsbonusar tillämpas omsättningskrav för denna odds bonus. Villkoren gör gällande att din erhållna bonus sat insatt belopp behöver omsättas tio (10) gånger. Dina placerade spel behöver läggas på spel till minst 1.90 för att dessa ska gäla mot omsättningskraven. För mer information om ytterligare villkor och information om spelbolaget rekommenderar vi att läsa vår recension av spelbolaget.

Från Latinamerika till Europa

Campeonbet har sin största marknad i sydamerika där man har en stark position. Spelbolaget är inte lika etablerade i europa men satsar nu på att göra sig ett namn även i dessa kretsar. Det framgår inte minst när man tittar igenom hemsidan och ser alla de olika språk som sidan finns på – det är långt ifrån endast portugisiska och spanska.

Nya spelbolag är alltid välkomna tillskott för oss spelare och vi hoppas på att Campeonbet kommer satsa på den svenska marknaden och och söka en licens när så blir aktuellt.