Exklusiva mobilbonusar och riskfria spel

De mobila enheterna tar över allt mer. Allt fler surfar via mobiler och surfplattor idag, vilket spelbolagen har uppfattat. Det görs mätningar som visar på att fler sökningar på Google görs från mobila enheter idag, vilket tyder på att datorer inte är lika mycket använda idag som för några år sedan, även om datorerna långt ifrån är på väg bort.

Mobil bonusar och riskfria spel

Det är ingen nyhet för spelbolagen att allt fler väljer att spela via mobilen. Det är därför väldigt viktigt för spelbolagen att ha anpassade hemsidor för mobiler och surfplattor, alternativt utvecklade applikationer att ladda ned. Långt ifrån alla aktörer har utvecklat appar, men det finns en uppsjö att ta del av. Dessa appar är idag välutvecklade och ger en extra bra spelupplevelse. För att få mer trafik på sina appar och mobilanpassade hemsidor så har Expekt och Betclic tagit fram två odds bonusar som endast är riktade mot mobila enheter.

Dessa mobilbonusar funkar alltså endast på mobiler och surfplattor, så det är ingen idé att försöka erhålla dessa bonusar via datorn. Deras tjänster känner av om du surfar på en mobil enhet eller ej, vilket innebär att det inte kommer funka att aktivera bonusen på någon annan typ av enhet.

250 kr riskfritt spel via mobilen hos Expekt

Spelbolaget Expekt ger dig ett riskfritt spel värt 250 kr när du spelar via mobilen. Bonusen gäller endast för ditt första placerade spel via mobilen. Skapa ett konto, gör en insättning på 250 kr och placera ett spel. Vid förlust kommer motsvarande belopp att föras tillbaka till ditt spelkonto, som du kan använda för fortsatt spelande. Vid en eventuell vinst av ditt riskfria spel behöver du omsätta bonusbeloppet sex (6) gånger där samtliga spel behöver uppgå minst 1.50 i odds.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 kr riskfritt spel VisitReview
2 250 kr riskfritt spel VisitReview