Inför Malmö – Norrköping 28/7 – Odds & betting

Lördagen den 28 juli är det dags för ett stormöte i Allsvenskan. Norrköping åker till Malmö för en riktigt tuff bortamatch mot ett formstarkt hemmalag. Norrköping har dock också sett riktigt bra ut den senaste tiden och mycket talar för att vi kommer få se en välspelad match mellan två bra lag. Vi spanar in oddsen i matchen för dig som är intresserad av betting och vadslagning på Allsvenskan.

Malmö gick kräftgång under vårsäsongen vilket blev nådastöten för tränaren Magnus Persson som slutligen fick sparken ett par omgångar innan VM-uppehållet. Efter omstarten har det helt klart sett bättre ut och man har plockat många poäng. Laget är obesegrade sedan dess och fick till slut med sig tre poäng i Örebro senast även om det satt långt inne. Lägg därtill att man har kvalificerat sig för nästa omgång i Champions League-kvalet.

Norrköping såg något sega ut inledningsvis av säsongen men nu har man verkligen fått bra fart på spelet. De har verkligen fått det mesta att stämma de senaste matcherna och utmanar nu på allvar om SM-guldet. Lägg därtill att man inte har något europaspel i år utan kan fullt ut fokusera på spelet i Allsvenskan.

Odds inför matchen

Då Malmö har hemmaplansfördel är man inte oväntat också favoriter om man ser till oddsen på matchen. Bästa odds på rak hemmavinst för Malmö hittas hos Nordicbet med 1.82 i odds. Kanske lite väl lågt odds sett till att Norrköping sett så pass vassa ut det senaste? Det får man nog säga. Knappa dubbla gånger pengarna är inget som imponerar på oss. Om vi istället ser till oddset på Norrköping kan man få fina 4.80 i odds hos ComeOn. Man ska komma ihåg att Malmö har ett tuffare spelschema då man dessutom spelar CL-kval samma vecka.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 400 % upp till 400 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit

Ett annat intressant spel skulle kunna vara Norrköping +0.5 mål i matchen. Hos 18bet kan man få 2.13 i odds på detta spel vilket innebär att man vinner om det blir oavgjort eller Norrköping-seger i matchen.