Malmö – Genk 29/11 – Odds & Speltips

Veckan som gick lyckades Malmö endast med att återigen spela oavgjort i returmötet med Sarpsborg i Europa League. Resultaten i gruppen har dock överlag gått Malmös väg vilket gör att man har en relativt god chans att kvalificera sig till slutspel nu när två matcher återstår i gruppspelet. Det kommer dock bli tufft och man ställs inför en tuff uppgift i mötet med Genk den 29 november.

Vad säger oddsen i matchen? Att Genk är favoriter. Trots att belgarna spelar på bortaplan står man i ca 2.15 i odds medan Malmö har ungefär 3.40 i odds. Bortalaget är relativt klara favoriter med andra ord. Vilket kanske inte är så konstigt, det är Genk som leder gruppen och det lag som hittills sett helt klart bäst ut. Med 7 poäng ska det nog mycket till för att Genk inte blir ett av lagen som tar en slutspelsplats.

Vi minns nog alla hur det första mötet lagen emellan slutade. Det kändes som relativt stor klasskillnad där Malmö till slut fick se sig besegrade med 2-0 på bortaplan. Frågan är om man kan vända helt på den matchbilden inför detta sena möte i november?

Speltips inför matchen

Genk kan gott nöja sig med ett kryss i matchen och Malmö lär knappast gasa på för fullt inledningsvis. Det känns som ett troligt scenario att lagen känner en hel del på varandra under första halvlek.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 122 % upp till 500 kr Visit

Hos 22bet kan man få 1.90 i odds på att det maximalt blir två mål i matchen (under 2.5 mål asian handicap). Detta tycker vi är ett spelvärt odds sett till förutsättningarna inför matchen där inte mycket talar för en målrik historia. Det är fortfarande ett par veckor kvar till spelstopp men vi väljer att knipa detta odds redan nu då vi misstänker att det kan komma att sänkas.