Målbonus hos redbet

Älskar du hockey i allmänhet och att betta på hockeymatcher i synnerhet? Titta hit, spelbolaget redbet kan ha ett erbjudande du troligtvis kommer vara intresserad av. De erbjuder nämligen just nu något de kallar målbonus på vissa utvalda matcher. Kortfattat innebär bonusen att du får extra gratis spel om det lag du spelat på gör mål. Vi går igenom hur upplägget ser ut:

  • Spela 1 eller 2, alternativt Money Line (vinnare inklusive eventuell förlängning och straffar) på något av lagen
  • För varje mål det lag du spelat på gör kommer du erhålla 25 kr i gratis spel

Enkelt va? För att du ska kvalificera dig för detta spel krävs det att det spel du initialt lägger är på minst 250 kr och att oddset är 1.70 eller högre.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 1 000 kr free bets Visit

Veckans utvalda matcher i målbonusen:

Som nämnt ovan gäller tyvärr inte detta erbjudande för alla hockeymatcher. redbet väljer ut ett par matcher varje vecka som gäller. Denna vecka är det följande matcher som är föremål för målbonus:

Onsdag: Linköping mot HV 71 i Swedish Hockey League

Torsdag: Edmonton Oilers vs San Jose Sharks

För oss svenskar är det kanske framför allt slutspelsmatchen mellan Linköping och HV 71 som sticker ut som en riktigt intressant match. På förhand är det mycket jämnt och visst talar också en hel del för att det kan bli en målrik historia?

Om du skulle spela på ett lag som gör mål i någon av ovanstående matcher kommer du alltså få gratis spel om 25 kr per mål. Dessa utbetalas sedan varje fredag i veckans slut. Free bets som detta erbjudande är inget unikt på redbet. Utöver denna roliga målbonus erbjuder redbet också alla sina nya spelare en välkomstbonus på 200 kr i gratis spel. Om du vill veta mer om redbets vanliga erbjudande kan du läsa vår recension om spelbolaget här på sajten.