Live stream på alla tennis Grand Slams

Visste du om att du kan streama alla matcher från de fyra Grand Slam turneringarna inom tennis gratis på nätet? Om inte kan du med fördel läsa vidare om detta faktum här. Det är nämligen så att ett par av alla spelbolag som finns erbjuder alla sina kunder att se matcherna från Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open utan kostnad. Bästa spelbolagen för gratis live stream på tennis är bet365 och Unibet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu Visit
2 200 % upp till 2 000 kr Visit

Hur streamar man gratis Grand Slam tennis?

För att streama matcherna från grand slam turneringarna behöver du för det första ett registrerat konto hos antingen Unibet eller bet365. Du kan på ett enkelt sätt registrera dig genom att klicka på spelbolagen här ovanför. Det andra du behöver göra är att sätta in pengar på ditt spelkonto. Men ni skrev ju att det var gratis, kanske du då tänker? Ja, spelbolagen tar inte ut några avgifter för att streama tennis och annan sport men de kräver att du har ett positivt saldo på kontot. Därför behöver du göra en första insättning. Den lägsta insättningen du kan göra är 100 kr.

När du väl gjort en insättning hos antingen bet365 eller Unibet är det bara att gå till deras sektioner för live streaming och börja streama. Värt att nämna är alltså att du inte löpande behöver betala för att se matcherna, du behöver bara se till att du har kvar minst några ören på ditt konto för att kunna ta del av den direktsända sporten helt utan kostnad.

Live stream och live betting

En populär kombination är att live betta på matcher samtidigt som du tittar på dem genom live stream. Inte minst i tennis kan man på ett ganska tydligt sätt se hur en match utvecklar sig och baserat på detta kan man alltså lägga ett spel live istället för innan matchen för att öka chansen att vinna pengar. Både bet365 och Unibet har bra funktioner för live betting.