Live stream till Hockeyallsvenskan

Den svenska ishockeyn är äntligen tillbaka. Efter ett längre sommaruppehåll fyllt av fotboll och andra sporter gör nu hockeyn från såväl SHL som Hockeyallsvenskan comeback. Det bästa sättet att uppleva matcherna från Hockeyallsvenskan är såklart på plats. Om du inte har möjlighet att ta dig till arenorna finns det dock fullgoda alternativ för att istället se matcherna från Hockeyallsvenskan och SHL via live stream på nätet.

Hur streamar man då svensk hockey? Faktum är att det bara finns ett alternativ som är lagligt och det är att använda sig av streamtjänsten CMore. Med CMore får du visserligen betala en månatlig summa för att kunna se på alla matcher. Om du väl gör det kan du dock räkna med att kunna se alla matcher i hög kvalitet och utan krångel.

Hos gratisstream.nu kan du läsa mer om hockeyallsvenskan stream med löpande information om hur man bäst och enklast streamar och tittar på nätet idag. Här finns även genomgångar av alla lag i Hockeyallsvenskan, historisk kring ligan och mycket mer.

Kan man streama Hockeyallsvenskan gratis?

Tyvärr är det inte möjligt att streama matcher från Hockeyallsvenskan gratis så som situationen ser ut idag. TV4 har med deras streamingtjänst CMore ensamrätt på att streama matcherna från både Hockeyallsvenskan och SHL även denna säsongen.

Den möjlighet som finns till att streama gratis är att hitta en kampanjkod där man kan få testa på CMore under någon månads tid. Detta är ett erbjudande som kan komma lite till och från, ofta tillsammans och i samarbete med någon annan aktör till CMore. Per dagens datum har vi dessvärre inte kunnat hitta någon kampanj som möjliggör att streama Hockeyallsvenskan gratis.

Favoriter att vinna Hockeyallsvenskan

Det råder ingen tvekan om vilka två lag som är storfavoriter till att vinna Hockeyallsvenskan och därmed ha chansen att avancera upp till SHL. Leksand och AIK är förhållandevis stora favoriter och sett till lagens resurser borde man kunna ta steget upp. Detta syns inte minst om man ser till vinnaroddsen på Hockeyallsvenskan som talar för just dessa lag.