LISTA: Oddsbonusar på Allsvenskan

Betting på Allsvenskan är ett av de populäraste alternativen när det kommer till spel för svenskar. Därmed finns det ett stort intresse för oddsbonusar på bettingsidor som har bra utbud och odds på just Allsvenskan. Flertalet av dessa har även odds på andra svenska divisioner, allt från Superettan ner till betydligt lägre divisioner.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Bra odds & utbud Visit
2 100 % upp till 1 200 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 1 500 kr Visit
6 Ingen bonus just nu Visit
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
8 100 % upp till 1 000 kr Visit
9 300 % upp till 600 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Hos bettingsidorna som erbjuder oddsbonusar finns det många olika alternativ för spel på matcherna. Man kan välja att spela sedvanliga odds på 1X2 men det finns många andra populära alternativ idag, det finns många sätt att lira på odds på Allsvenskan. Exempelvis spel på målskyttar, hörnor, inkast, hur många mål det ska bli, diverse över- och underspel med mera. Många av spelbolagen har hundratals möjliga spel i varje match. Några av de betting sidor som har störts utbud är Unibet, bet365 och betsson. Det skall dock tilläggas att de flesta har riktigt bra utbud varför du kan välja en av alla oddsbonusar i lugn och ro.

Läget i Allsvenskan inför omstarten

Allsvenskan tog ett uppehåll strax innan VM i Ryssland drog igång. Per dagens datum är det dock bara en vecka kvar till omstarten när Allsvenskan börjar igen. Under våren spelades ungefär en tredjedel av matcherna i serien vilket alltså innebär att en mycket stor del av säsongen kvarstår.

I toppen har Hammarby imponerat mest vilket nog inte många trodde på förhand. Även AIK och Norrköping har gjort bra säsongsinledningar och ligger relativt tätt inpå Bajen. Därbakom finns även den tredje Stockholmslaget Djurgården som avslutade våren starkt med fyra raka segrar.

I botten ser det ut som att både Sirius och Dalkurd kommer få det tufft att hänga kvar i år. Sirius har förvisso gjort en fin värvning i Robert Åhman Persson vilket blir ett viktigt tillskott till Uppsalalaget. Frågan är bara om det kommer räcka för att plocka tillräckligt mycket poäng? Du som tror det kan hitta bra odds på att så är fallet.

Vi ser helt klart verkligen fram emot att Allsvenskan nu åter kör igång igen. Mest positivt är kanske att det kommer spelas parallellt med VM under någon vecka. Mycket bra fotboll med andra ord.