Kan Victor Nilsson Lindelöf nypa en startplats?

Manchester United har gått förhållandevis bra i år. Man har inte mäktat med att hänga med i Citys tempo, men man ligger än dock tvåa i tabellen. Det är relativt bra, men det lämnar mycket mer att önska.

Victor Nilsson Lindelöfs chanser till startplats i Manchester United

Vi har nu två svenskar i Manchester United. Det är dels VNL som värvats in till klubben inför säsongen, men också Zlatan som gjort en tidig återkomst efter sin korsbandsskada. För Lindelöf har det varit en turbulent säsong och han har inte riktigt kommit in i truppen. Han har fått chansen flera gånger, men inte gjort något direkt positivt avtryck i varken United eller engelsk media. Han har utmålats som syndabock och man har även kritiserat värvningen som sådan.

Efter en riktigt bra insats från VNL, så har media tvärvänt. De ser matchen som en vändpunkt i hans spel, och han blev dessutom tilldelad priset som matchens spelare. Vi hoppas självklart att han kommer tillbaka till den storform som han visade upp under sin tid i Benfica. Han har kvalitéer som helt klart är bra nog för att platsa i United, men som Mourinho själv sagt många gånger, så behöver han tid för att anpassa sig. Har han möjligtvis anpassat sig väl nog för att ta en plats redan nu?