Kampanj: 100 kr riskfritt spel varje vecka

Vi har tidigare skrivit om spelbolaget betsafes kampanj där man kan få 200 kr riskfritt spel varje vecka. Nu har systerbolaget Nordicbet en liknande kampanj. Det fungerar i princip identiskt med betsafes erbjudande och gör att du kan spela riskfritt för 100 kr varje vecka. Detta under förutsättning att du uppfyller vissa krav enligt nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit

Förutom denna fina kampanj kan du få ett grymt välkomstpaket hos Nordicbet om du inte är kund sedan tidigare. Du erbjuds en insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 SEK. Som om inte detta vore nog får man dessutom 250 kr riskfritt spel. Helt klart ett av de mest fördelaktiga välkomstbonusarna på marknaden idag. Även omsättningskraven är tillfredsställande vilket gör att bonusen får 5/5 i betyg av oss.

Villkor för kampanjen med riskfria spel

Som vi klargjort ovan har Nordicbet alltså nu en kampanj där man kan få 100 kr riskfritt spel varje vecka. För att bli berättigad dessa 100 kr behöver du spela för minst 250 kr på fotboll under en och samma vecka. Det kan vara ett eller flera spel, dock är det viktigt att oddset uppgår till minst 1.50 för att du ska kvalificera dig. När du väl spelat för 250 kr till minst 1.50 i odds kommer du få 100 kr i riskfritt spel att använda för att spela på fotboll. Det är inte möjligt att spela på någon annan sport eller event – det är endast fotboll som gäller för denna kampanj.

Kampanjen pågår mellan 17 juli – 19 augusti och under denna tidsperiod kan du alltså få maximalt 100 kr i riskfritt spel varje vecka. Ditt eller dina riskfria spel kan placeras såväl innan matchstart som via live betting. Du använder ditt riskfria spel genom att kryssa i rutan för riskfritt spel på spelkupongen innan du placerar ditt aktuella spel. Bonusen finns tillgänglig i totalt 14 dagar efter att den krediterats till ditt konto.