Insättningsbonusar odds augusti 2017

Vi har gått igenom alla bettingsidor som erbjuder insättningsbonusar till nya spelare och sammanställt deras erbjudanden. En insättningsbonus, även ibland kallat bettingbonus, innebär att bettingsidan matchar din första insättning upp till ett visst belopp vilket gör att du får ett bra tillfälle att utöka din spelkassa på ett förhållandevis enkelt sätt. Vår lista hittar du här under:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu Visit
2 400 % upp till 400 kr Visit
3 300 % upp till 600 kr Visit
4 25 % upp till 2 000 kr Visit
5 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit
6 50 % upp till 2 000 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 1 200 kr Visit

I vår genomgång har vi som synes redovisat såväl vilket bonusbelopp som erbjuds men även vilka eventuella oddsvillkor som finns om du tar del av insättningsbonusen.

Vad är en insättningsbonus?

När det gäller betting är en insättningsbonus ett erbjudande som du ofta erbjuds till nya kunder hos spelbolaget. Denna form av bonus innebär att du exempelvis sätter in 1 000 kr, och om bonuserbjudandet är 100 % upp till 1 000 kr betyder det att du kommer få totalt 2 000 kr att spela för. Spelbolaget skjuter alltså till ett bonusbelopp som motsvarar en viss procentsats upp till ett visst belopp. Hur stort detta belopp är varierar från sida till sida, allt från 250 kr till hela 3 000 kr. I sammanställningen ovan har vi redogjort för alla insättningsbonusar i beloppsmässig storleksordning.

Vad behöver jag veta innan jag registrerar mig?

Innan du registrerar dig som ny kund hos ett spelbolag och tar del av någon av alla höga insättningsbonusar är det av vikt att du är införstådd i vilka omsättningskrav som den aktuella insättningsbonusen har. Det finns i dagsläget inga insättningsbonusar som inte är förenade med några villkor över huvud taget. Hur villkoren ser ut, eller rättare sagt hur svåra de är, skiljer sig dock mycket från sajt till sajt. Det är naturligtvis enklare att spela sig igenom en bonus som omfattas av lägre, eller enklare, omsättningsvillkor vad gäller hur många gånger bonusen måste omsättas och till vilket lägsta odds.

Oavsett vilken bonus du väljer är det således av vikt att du läser på vilka villkor som finns. Detta kan du enkelt göra här på oddsbonus24.se.

Bästa insättningsbonusarna 2017

Eftersom vi gått igenom alla insättningsbonusar som erbjuds för svenska spelare känner vi också oss trygga i att säga att du kan hitta Sveriges bästa insättningsbonusar hos oss i tabellen ovan.